Individueel traject

MANNEN EN INTEGER LEIDERSCHAP IN RELATIES

Mannen nemen het voortouw

* Hoe werkt het?

Als je voorstander bent van een persoonlijke en exclusieve aanpak, dan heeft deze formule jou heel veel te bieden. Dit inspiratieprogramma verloopt bij voorkeur over 6 weken met elke week 2 uur training. Het tijdstip van de training is onderling af te spreken, zowel overdag als ’s avonds of eventueel op zaterdag.

Het geheel voorziet in een soepele afwisseling tussen theorie, psycho-educatie, praktijkoefeningen en thuisopdrachten.

* Een greep uit wat je mag verwachten:

 • In het eerste deel van het programma krijg je stof aangeboden om de relatie met jezelf gevoelig te verbeteren. Er wordt gewerkt naar een grotere harmonisatie van je levenshistoriek, karakterstructuur en je actuele zelfzorg.
  Beeld: Een boom kan maar stevig staan en groeien als hij diep en stevig geworteld is.
 • In het tweede deel gaan we samen dieper in op je ‘sociale grondstijl’, je sociale attitudes en gewoontegedrag t.a.v. belangrijke mensen in je leven. Hoe reageer je als je onder druk komt te staan? Deze materie wordt benaderd vanuit 3 verschillende sociale modellen i.v.m. communicatie.
  Beeld: Hoe wordt de boom waargenomen door zijn omgeving? Slaagt de boom er in de stormen des levens te weerstaan? Hoe doet hij dit? Welke hulpmiddelen en troeven kan hij aanwenden?
 • Het derde deel is volledig gewijd aan de ontwikkeling van ‘Integer Leiderschap’, vertrekkende van jouw unieke persoonlijkheid. Hier kan je heel veel bijleren over de sleutels en de essentie van relatiekwaliteit. Je krijgt spijs en drank aangeboden om jezelf te herontdekken als een betere man. Integer leiderschap leidt immers tot innerlijke vreugde, rust en genoegdoening in je dagdagelijks leven t.a.v. de belangrijke mensen in je leven. (partner, familie, kinderen, vrienden, collega’s, werknemers, ...)
  Beeld: Deze boom wordt een referentiepunt en inspiratie voor de rest van het bos. Als je bovengenoemde stof op een gezonde manier integreert in je persoon zal je meer dan ooit respect en waardering terugkrijgen van je omgeving. Na de bloeiperiode draagt de boom vruchten.

* Praktische info:

 • Training over 12 uur, bij voorkeur te volgen in een ritme van 6 weken. De tussentijd heb je nodig voor thuisopdrachten en integratie van de materie in je dagdagelijks leven. Sessies per blok van 2 uur.
 • Prijs: 650 euro te betalen voor aanvang van de cursus.
 • Bij interesse ga naar ‘contact‘ op deze site en reserveer uw plaats, zo vermijd je lange wachttijd (er wordt een wachtlijst opgesteld volgens datum van inschrijving en betaling)
 • Voor meer info kan je bellen op 0475 95 85 28